Global Migration Seminar: Methodology Seminar

Seminarium

What can we learn form our different experiences regarding research methods when studying migration in our respective disciplines?

Alla Global Migration seminarier börjar med en gemensam frukost kl 8:30 i köket på Institutionen för Globala Studier (4e vån, hus 2E, Campus Linné). Välkommen!

Datum: 2017-11-08

Tid: 09:15 - 11:00

Kategorier: Hållbar utveckling, Vårdvetenskap, Idéhistoria, Ekonomi/juridik, Psykologi, Konst, Internationellt, Barn- och ungdomsvetenskap, Humaniora, Socialt arbete, Tvärvetenskap, Genusvetenskap, Forskning, Språk, Etnologi, Medicin, Samhällsvetenskap, Religion, IT, Samverkan, Mångfald, Lingvistik, Miljö, Kulturstudier, Odontologi, Konst- och bildvetenskap, Jämlikhet/jämställdhet

Plats: Globala studier, Konstepidemins väg 2