Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Global Migration Seminar: Application Seminar

Seminarium

Centrum för Global Migration (CGM) anordnar ett seminarium för dem som i början av 2018 avser att ansöka om projektmedel för forskning inom området migration och integration. Tilltänkta finansiärer kan t.ex. vara Forte, Riksbankens Jubileumsfond och EU.

En ambition är att vi vill stimulera samarbete mellan forskare från olika discipliner. På seminariet kommer vi att diskutera kunskapsluckor i dagens migrationsforskning, inom ert respektive ämnesområde.

Under seminariet kommer vi också att kort presentera pågående arbete med utvecklandet av Vetenskapsrådets (VR) strategiska forskningsagenda för det nya nationella forskningsprogrammet om migration och integration. Dessutom kommer universitetets Grants and Innovation Office att berätta om olika finansiärer och finansieringsmöjligheter/källor inom migrationsområdet.

Alla Global Migration-seminarier börjar med en gemensam frukost från kl 8:30 i köket på Institutionen för Globala Studier (4e vån, hus 2E, Campus Linné). Välkommen!

Datum: 2017-10-04

Tid: 09:15 - 11:00

Kategorier: Samverkan, Tvärvetenskap, Jämlikhet/jämställdhet, Lingvistik, Humaniora, Socialt arbete, IT, Ekonomi/juridik, Odontologi, Religion, Internationellt, Etnologi, Mångfald, Samhällsvetenskap, Hållbar utveckling, Miljö, Psykologi, Forskning, Genusvetenskap, Konst, Medicin, Kulturstudier, Vårdvetenskap

Arrangör: CGM

Plats: Globala studier, Konstepidemins väg 2
C417

Kontaktperson: Andrea Spehar

Sidansvarig: Andrea Spehar|Sidan uppdaterades: 2017-04-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://cgm.gu.se/aktuellt/e/?eventId=70136499521
Utskriftsdatum: 2018-01-24