CGM seminarium: Integrationsfrämjande genom dialog: att leda gruppsamtal

Tid: 2020-09-22 kl 13:00
Plats: Digitalt evenemang (via zoom). Kontakta CGM för att få möteslänken!

Thomas Jordan, docent och lektor vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet, presenterar resultat från ett forskningsprojekt om hur erfarna verksamhetsledare gör när de leder grupper som syftar till att främja integration.

CGM seminarium: Co-creating caring relationships among Central European-born children and youth within social arenas related to education and worship

Tid: 2020-10-28 kl 10:00
Plats: Digitalt evenemang (via zoom). Kontakta CGM för att få möteslänken!

Ingrid Höjer och Charlotte Melander, Institutionen för socialt arbete, och Oksana Shmulyar Gréen, Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet presenterar resultat från det pågående projektet "Transnationella barndomar".

Föreläsare: Ingrid Höjer, professor i socialt arbete; Charlotte Melander, lektor i socialt arbete; Oksana Shmulyar Gréen, universitetslektor i sociologi.

Sida 1 av 1