An error occurred: javax.servlet.jsp.JspTagException: Current slot is not a valid slot [2>1]

Global Migration Seminar: Transit Migrants of South East Asia and their access to higher education - OUR

Tid: 2017-12-20 kl 09:15

The lecture will explore the global responsibilities of academia regarding access to education for migrants and share experiences on working with transit migrants in South East Asia. All Global Migration Seminars start with a common breakfast at 8:30 in the kitchen at School of Global Studies (Fourth floor, house 2E, Campus Linné). Welcome!

Föreläsare: Dr. Gül Inanç, School of Art, Design and Media, Nanyang Technological University, Singapore.

Global Migration Seminar: Negotiating Distance after Migration - Sending and Carrying Things Across Borders

Tid: 2018-02-14 kl 09:15
Plats: Globala studier, Konstepidemins väg 2 - Rum C417

This seminar considers the role of sending and carrying things in the reconfiguration of relationships across borders after migration. In particular, it will be discussed how sending things especially highlights the emotional, economic and physical/infrastructural distances involved in post-migration connections. Alla Global Migration-seminarier börjar med en gemensam frukost kl. 8:30 i köket på Institutionen för globala studier (Vån 4, hus 2E, Campus Linné)