Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning

En viktig uppgift för CGM är att skapa en plattform för migrationsforskning och underlätta tvärvetenskapliga samarbeten. Ett led i detta är att samla och synliggöra den forskning om migration som pågår vid Göteborgs universitet.

Här hittar du information om pågående och avslutade forskningsprojekt som rör migration och integration ur olika aspekter. Att samla information om migrationsforskning på ett ställe syftar även till att skapa möjligheter till dialog och samarbeten mellan forskare och beslutsfattare på lokal, nationell och internationell nivå samt med aktörer i den privata och offentliga sektorn, liksom med det civila samhället och journalister. Därför kan du hitta kontaktuppgifter till forskare i vår expertpool, grupperade efter ämnesområden.

Under rubriken Publikationer hittar du exempel på aktuella publikationer i ämnesområdet migration och integration av forskare vid olika fakulteter och institutioner vid Göteborgs Universitetet.

 

Insamling av forskningsprojekt om migration

Är du forskare på Göteborgs universitet och forskar om migrationsrelaterade ämnen? Då kan du synliggöra ditt projekt på vår hemsida genom att lägga in det i vår databas.

Använd länken nedan och logga in i databasen med ditt x-konto. Sedan kan du skapa och redigera ditt forskningsprojekts informationssida i vår databas.

Projektdatabas för Migrationsforskning - admin

Sidansvarig: Andrea Spehar|Sidan uppdaterades: 2020-05-28
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?