Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskning

En viktig uppgift för CGM är att skapa en plattform för migrationsforskning och underlätta tvärvetenskapliga samarbeten. Ett led i detta är att samla och synliggöra den forskning om migration som pågår vid Göteborgs universitet.

Under rubriken aktuella forskningsprojekt hittar du pågående forskningsprojekt och samarbeten vid universitetet som rör migration och integration ur olika aspekter. Under publikationer hittar du exempel på aktuella publikationer. 

Att samla information om migrationsforskning på ett ställe syftar även till att skapa möjligheter till dialog och samarbeten mellan forskare och beslutsfattare på lokal, nationell och internationell nivå samt med aktörer i den privata och offentliga sektorn, liksom med det civila samhället och journalister. Därför kan du hitta kontaktuppgifter till forskare i vår expertpool, grupperade efter ämnesområden.

 

Insamling av forskningsprojekt om migration

Är du forskare på Göteborgs universitet och forskar om migrationsrelaterade ämnen? Saknas ditt projekt eller din publikation i vår lista?

Kontakta oss på Centrum för Global Migration så lägger vi till det!

Sidansvarig: Andrea Spehar|Sidan uppdaterades: 2018-04-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?