Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Vi finns där behoven finns, i hela landet. Alla våra tjänster är avgiftsfria.

Vi skapar förutsättningar för att den som är ny i Sverige snabbt ska komma i arbete eller utbildning. Vi samverkar med flera olika aktörer, och det är vi som har det samordnande ansvaret för nyanlända.

Etableringsenheten

Vi skapar förutsättningar för att den som är ny i Sverige snabbt ska komma i arbete eller utbildning. Vi samverkar med flera olika aktörer, och det är vi som har det samordnande ansvaret. Genom att vi träffar den nyanlända personen i ett tidigt skede kan vi snabbt identifiera erfarenheter, kompetenser och yrkesambitioner. Vi kan matcha med orter och arbetsgivare där kompetensen efterfrågas. Vi kombinerar olika insatser och kan på så sätt utnyttja tiden i etableringen maximalt.

Kontakta oss

Arbetsförmedlingen | Etablering
Stampgatan 14, plan 4
Box 2227, 403 14 Göteborg
Telefon: 0771-60 00 00
E-Post: goteborg-centralt@arbetsformedlingen.se

Följ oss gärna i sociala medier

Facebook: www.facebook.com/arbetsformedlingen

bilder för samverkan sidor
Sidansvarig: Andrea Spehar|Sidan uppdaterades: 2019-04-24
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?